SCHETSEN

GOEDE VOORNEMENS

      

Tot wanhoop van zijn vrouw, besteedde hij vrijwel zijn gehele uitkering aan vuurwerk, waarmee hij een week lang de buurt terroriseerde. Maar de politie wist hij te ontlopen, liet dat maar aan hem over.

 

Op oudejaarsavond blies hij een afvalbak op en was hij al voor middernacht door zijn vuurwerk heen. Vervolgens werd hij zo dronken dat zijn vrouw en kinderen geen raad met hem wisten tot hij op de bank neerviel en het bewustzijn verloor.

 

Nieuwjaarsdag sliep hij zijn roes uit en had hij daarna zo’n last van zijn vrouw en kinderen dat hij ze het huis uit stuurde in de hoop dat ze zouden verzuipen tijdens een Nieuwjaarsduik. Maar ze kwamen terug.

 

Hij ging bij een vriend langs om met een meelijwekkend verhaal geld van hem te lenen. Daar had je toch vrienden voor! En waarschijnlijk zou hij het hem trouwens misschien heus wel terug betalen, want eigenlijk was hij min of meer zo eerlijk als goud.

 

Maar nu ging hij eerst naar de hoeren. En aan het einde van dit jaar zou hij genoeg vuurwerk kopen om middernacht te halen. Alles en iedereen kon de kolere krijgen. Dat waren zijn goede voornemens.

Schrijf een reactie: (Klik hier)

123website.nl
Tekens over: 160
OK Verzenden.
Bekijk alle reacties

Nieuwe reacties

21.10 | 09:56
OOSTELIJK HALFROND heeft ontvangen 8
21.10 | 09:55
KORRELIG GRIJS heeft ontvangen 6
21.10 | 09:55
ALDUS SPRAK EEN OOM heeft ontvangen 3
21.10 | 09:53
INFO COOS DE GOEDE heeft ontvangen 44
Je vindt deze pagina leuk